Zeister Gymvereniging Hygiea

Over de Werkgever

Regelmatig bewegen is belangrijk en zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en meer zelfvertrouwen krijgt. Gymvereniging Hygiëa wil bijdragen aan deze ontwikkeling, zowel bij kinderen als volwassenen. Je kunt al vanaf 2,5 jarige leeftijd bij ons terecht voor kind- en oudergym en kleuterlessen. Vanaf 6 jaar bieden we recreatielessen turnen voor meisjes en een aparte les voor jongens aan. Blijk je echt talent én doorzettingsvermogen te hebben? Dan is er selectieturnen. Daarnaast zijn er voor volwassenen lessen aerobics, pilates en gymfit.


Vacatures

Er zijn geen vacatures .

Meld je nu aan en ontvang gratis per e-mail de nieuwste sportvacatures

Open sollicitatie

Momenteel telt de vereniging ruim 400 leden. Het bestuur van de vereniging bestaat uit 7 bestuursleden, 4 vaste trainers die leiding geven aan de jeugdleden, samen met diverse assistenten, 2 trainers die leiding geven aan de seniorgroepen, juryleden en diverse commissies, assistenten en vrijwilligers. Geregeld zoeken wij mensen die ons kunnen helpen met activiteiten, het ondersteunen van de leiding en/of met het bestuur. Heb je interesse om met ons mee te doen? Kijk dan bij vacatures of stuur een mail naar info@gymvereniginghygiea.nl. Wij zien je reactie van harte tegemoet.


Contactpersoon Mevr Ingelies Vermeulen

Foto

Website

U kunt de werkgever ook bezoeken op  http://gymvereniginghygiea.nl/.
Netwerk: Sport vacatures  | Vacatures onderwijs  | Bijbanen  | Fiscale vacatures  | Hydrographic Jobs  | Transport Vacatures  | Fitness opleidingen