BENSCHOPSE GYM VERENIGING

Over de Werkgever

De Benschopse Gymnastiek Vereniging (BGV) is 1 april 1969 opgericht als onderdeel van Sportvereniging Benschop welke met ingang van
1 januari 1990 is ontbonden.
Sinds 1 april 1990 draagt zij de naam "Benschopse Gymnastiek Vereniging" (BGV) en is vooral voor meisjes in de omgeving van Benschop een populaire club om prestatief en recreatief de turnsport te beoefenen. Ook is er voor de oudere dames een Keep-Fit groep om de spieren soepel te houden. Sinds 2009 is er een fanatieke zumbagroep binnen de BGV actief.
 
De club is gehuisvest in sporthal de Bosrand waar naast de BGV ook andere sportclubs hun thuisbasis hebben. Zoals bij veel zaalsporten is het “vechten” voor trainingstijden en levert dit veel zorg op voor het voortbestaan van de club. De zumba groepen hebben het Dorpshuis van Benschop als thuisbasis.
Voor het bestuur is het lastig om voldoende vrijwilligers te vinden om de continuïteit en kwaliteit voor de langere termijn te waarborgen. Een andere uitdaging voor de bestuursleden is om voldoende juryleden te rekruteren zodat de kinderen die heel graag wedstrijden willen turnen ook aangemeld kunnen worden voor deze krachtmetingen.  
Om hierin een omslag te kunnen maken, is het beleidsplan 2010-2015 ontstaan. Op deze wijze weten de leden en ouders van leden wat de visie van de club is en wat nodig is om de BGV als een springlevende club te kunnen behouden.

De BGV is een gymvereniging waar gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan en waar ruimte geboden wordt om zowel prestatief als recreatief bezig te zijn. Ondanks de toenemende belangstelling voor sport in algemene zin, is het ledenaantal stabiel. Dit is mede te verklaren doordat de dorpskern Benschop geen uitbreidingen kent en ook aan het vergrijzen is.


Vacatures

Er zijn geen vacatures .

Meld je nu aan en ontvang gratis per e-mail de nieuwste sportvacatures

Website

U kunt de werkgever ook bezoeken op  http://www.bgvbenschop.nl.
Netwerk: Sport vacatures  | Vacatures onderwijs  | Bijbanen  | Fiscale vacatures  | Hydrographic Jobs  | Transport Vacatures  | Fitness opleidingen