Leraar vo 1e graads Lichamelijke Oefening

Pijl Terug  
Pijl Opleidingen Docent Lichamelijke opvoeding    
   
   
 

Opleiding

Opleiding Leraar vo 1e graads Lichamelijke Oefening
Soort voltijd
Duur onbekend
Beschrijving Sport, jouw toekomst?

Veel bewegen en een gezonde levensstijl zijn in. Bijna 60% van de Nederlanders sport regelmatig. Individueel of bij sportverenigingen, ijsbanen, zwembaden, tennisbanen of fitnesscentra. Ook op scholen, bij bedrijven, in het buurtwerk en op vakanties neemt de aandacht voor sport toe. Deze opleidingstak van sport biedt dan ook volop uitdagingen aan ambitieuze jonge mensen.


Fontys Sporthogeschool; een antwoord op de toenemende vraag van morgen

De wereld van sport en bewegen is continu in beweging. Dat betekent dat het werkveld van Sport & Bewegen eveneens aan verandering onderhevig is. Fontys Sporthogeschool heeft daar vroegtijdig op in gespeeld en kent tegenwoordig een veelvoud aan afstudeervarianten.Uitgaande van de context waarbinnen Sport & Bewegen wordt beoefend heeft Fontys Sporthogeschool een drietal clusters vastgesteld:

* Sports & Education met afstudeervarianten:
- Leraar Lichamelijke Oefening (Tilburg)
- Praktijkopleiding Lichamelijke Oefening (Sittard)
- Speciaal Onderwijs (Tilburg)
* Sports & Wellness
* Sports & Leisure

Sports & Education
Binnen dit cluster leidt Fontys Sporthogeschool op voor die functies en werkvelden op het gebied van onderwijs en educatie. Het accent ligt hierbij op pedagogiek en didactiek wat betekent dat het lesgeven aan kinderen en jong-volwassenen centraal staat.
Eisen
Lees meer
Netwerk: Sport vacatures  | Vacatures onderwijs  | Bijbanen  | Fiscale vacatures  | Hydrographic Jobs  | Transport Vacatures  | Fitness opleidingen